On Geodesics of Tangent Bundle with Fiberwise Deformed Sasaki Metric over Kählerian Manifold - Yampolsky, A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2012)
Запропоновано пошарову деформацію метрики Сасакі на безнульовому та одиничному дотичних розшаруваннях келерового многовида, що спирається на деформацію Берже метрики на одиничній сфері. На відміну від класичної метрики Сасакі, геодезичні цієї деформованої метрики мають різні проекції на базовий многовид для дотичних безнульового та одиничного дотичних розшарувань. Проте, проекції геодезичних одиничного дотичного розшарування над локально симетричним келеровим многовидом все ще зберігають властивість мати усі геодезичні кривини постійними. Mathematics Subject Classification: 53B20, 53B25, 53B21.