Dependence of Kolmogorov Widths on the Ambient Space - Oikhberg, T.; Ostrovskii, M. I. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Стаття присвячена дослідженню питання про те, наскільки сильно можуть змінюватися колмогоровські поперечники при розширенні банахового простору, що містить заданий компакт. Mathematics Subject Classification: 46B20, 46B04, 46B07, 46B09, 46B50.