On the Spectrum of Rotating Viscous Relaxing Fluid - Zakora, D. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2016)
Сформульовано задачу про спектр в’язкої релаксуючої рiдини, яка повнiстю заповнює тверде тiло, що рiвномiрно обертається. Знайдено iстотний спектр задачi й доведено твердження про локалiзацiю та асимптотику спектру. Mathematics Subject Classification: 45K05, 58C40, 76R99.