On the Abstract Inverse Scattering Problem for Trace Class Perturbations - Hatamleh, R.; Zolotarev, V. A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2017)
Вивчено задачу розсiювання для пари самоспряжених операторiв L0, L, де L - L0 - ядерний. Отримано явний вигляд матрицi розсiювання та встановлено її властивостi. Знайдено рiвняння оберненої задачi. Mathematics Subject Classification: 47A45.