Inverse Scattering Problems with the Potential Known on an Interior Subinterval - Guo, Yongxia; Wei, Guangsheng (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2019)
Розглянуто обернену задачу для одновимірного оператора Шредінгера на прямій у випадку, коли потенціал є дійсно значним, інтегрованим та має скінчений перший момент. Показано, що цей потенціал на прямій однозначно визначений змішаними даними розсіювання, які містять матрицю розсіювання, заданий на скінченому інтервалі потенціал та одну вузлову точку на заданому інтервалі для кожної власної функції. Mathematics Subject Classification: 34A55, 34L25, 34L40.