On the Estimation of the Norms of Intermediate Derivatives in Some Abstract Spaces - Mirzoev, S. S.; Veliev, S. G. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Отримано теореми про точні значення норм операторів проміжних похідних у деяких абстрактних просторах типу Соболєва. Дано формули для розрахунку норм. Mathematics Subject Classification: 46G05, 46E20.