Some Properties Concerning Curvature Tensors of Eight-Dimensional Walker Manifolds - Iscan, M.; Gezer, A.; Salimov, A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2012)
Головною метою даної статті є вивчення умов, за яких восьмивимірні многовиди Уолкера, що дозволяють поле паралельних нульових чотиривимірних площин, є ейнштейновими, оссермановими або локально конформно плоскими. Mathematics Subject Classification: 53C50, 53B05, 32Q20.