On the Long-Time Behavior of the Thermoelastic Plates with Second Sound - Fastovska, T. B. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Встановлено залежність між моделями термопружності Каттанео та Гертіна-Піпкіна. Доведено існування компактного глобального атрактора моделі термопружності Каттанео-Міндліна та досліджено його властивості. Mathematics Subject Classification: 35B40, 45K05, 74D05.