On the Growth of the Cauchy-Szegő Transform in the Unit Ball - Chyzhykov, I.; Voitovych, M. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2015)
В одиничній кулі вивчено зростання аналітичних та гармонічних функцій, зображених інтегралом Коші-Стілтьєса або Пуассона-Стілтьєса. Опис зростання надано в термінах гладкості міри Стілтьєса. Mathematics Subject Classification: 32A26, 32A25.