The Carathéodory Inequality on the Boundary for Holomorphic Functions in the Unit Disc - Örnek, B. N. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2016)
Вивчено версiю нерiвностi Каратеодорi на межi одиничного круга. Для функцiї $f(z)$, визначенiй в одиничному крузi при $f(0)=0, \Re f(z)\le A$, обчислено модуль кутової похiдної в межовiй точцi $z_0, \Re f(z_0)=A$, з урахуванням перших двох коефiцiєнтiв Маклорена, якi не дорiвнюють нулю. Точнiсть цих оцiнок також доведено. Mathematics Subject Classification: 30C80.