Continuous Functions with Complicated Local Structure Defined in Terms of Alternating Cantor Series Representation of Numbers - Serbenyuk, S. O. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2017)
Роботу присвячено одному нескiнченнопараметричному класу неперервних функцiй зi складною локальною будовою, визначених у термiнах зображення чисел знакозмiнними рядами Кантора. Основна увага придiляється диференцiальним, iнтегральним та iншим властивостям функцiй. Знайдено умови монотонностi та нiде немонотонностi, вказано систему функцiональних рiвнянь, розв'язком якої є функцiя iз заданого класу. Mathematics Subject Classification: 39B72, 26A27, 26A30, 11B34, 11K55.