Notes on Ricci Solitons in f-Cosymplectic Manifolds - Chen, Xiaomin (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2017)
Метою статтi є вивчення f-косимплектичного многовиду M, що допускає солiтони Рiччi. Ми розглядаємо, в основному, два класи солiтонiв Рiччi. Один з них є класом контактних солiтонiв Рiччi, а iнший є класом градiєнтних солiтонiв Рiччi, для яких ми даємо локальну класифiкацiю многовиду M. Також наведено деякi властивостi f-косимплектичних многовидiв. Mathematics Subject Classification: 53C25; 53D10.