On Projective Classification of Points of a Submanifold in the Euclidean Space - Yampolsky, Alexander (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2020)
Ми пропонуємо класифікацію точок підмноговидів у евклідовому просторі за типом індикатриси нормальної кривини з точністю до проєктивного перетворення і даємо необхідну умову для існування скінченного числа таких класів. Ми застосовуємо цю умову до випадку тривимірного підмноговиду у шестивимірному евклідовому просторі та доводимо, що існує 10 типів проєктивно еквівалентних точок. Mathematics Subject Classification: 53A07, 53B20, 53B25